четвртак, 21. мај 2009.

trusni um


Privatnost je narushena bezskrupuloznim nabadajem na kolac lokalne malogradjanshtine. Dovitljivo, pred prozorom transeksualna sekta pacenika je reshila da stvar uzme u svoje ruke. Prvi hici su ispaljeni u pravcu dzelata, sve trojice, ali je metak, ipak, pogodio plashljivog prolaznika obuchenog u sivo. Mnogo loshe izgleda.
Televizijska kuca je donela odluku da izveshtava direktno sa mesta dogdjanja, ali je zbog srushenog releja slika na drugom kraju grada mnogo losha. Nishta se ne chuje. A, reporterka kojoj je ovo bila prva shansa da se "probije u poslu" je ostala bez iste.
Zanimljivi dogadjaj je privukao neobochno veliki broj publike. Chak su i shtrajkachi iz obliznje fabrike digli ruke od "stvari" da bi prisustvovali.
Nabadanje na kolac je, iako muchna stvar, mnogo glatko ishlo. Trusni teren je bio od pomoci.
Svi igrachi su bili zadovoljni...osim transeksualaca koji su ubrzo potom pobegli u svoju kozu.Svi su dobro odigrali svoju ulogu. Ostao je samo jedan problem...
Teren niko nije pochistio. Sva ta sirova krv je ostala zalepljena po povrshini i polako ali sigurno je prodirala duboko...ka samom centru...moga mozga!

3 коментара: